2011. szeptember 10., szombat

Magyar rock lexikon - Jelenlegi ára: 580 Ft


Magyar rock lexikon
A magyar rockzene - némi fáziskéséssel - a 60-as években indult hódító útjára beatzene néven és szerencsénkre olyan zenekarok bábáskodtak születésénél, mint az Omega, a Metró vagy az Illés. A Hatalom azonban már ekkoriban élénk érdeklődést tanúsított a jelenség iránt, figyelemmel kísérték a zenekarok tevékenységét, beleszóltak a szövegekbe és dalokat, koncerteket tiltottak le. Erdős Péter vezetésével a Hanglemezgyár döntötte el, kiből lehet sztár, s kiből nem, így az első hard rock csapatok (Taurus, Tűzkerék) ugyanúgy nem adhattak ki lemezt, mint a 70-es évek végén, a 80-as évek elején indult punk (Beatrice), alternatív {Kontroll Csoport) és heavy metál (Moby Dick, Pokolgép) bandák sem. Egy-két "államilag engedélyezett és támogatott" csapaton kívül (Piramis, Dinamit), szinte mindenkit a margóra szorítottak.
SZERZŐ: Horváth Zsolt
KIADÓ: Vagabund Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 208
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 580 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 03:15
. Magyar rock lexikon - Jelenlegi ára: 580 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése