2011. szeptember 21., szerda

Miss Mallard nyomoz - Jelenlegi ára: 290 Ft

Boltfelszámolás miatt licitre bocsátom maradék árukészletemet.   Teljesen új (papír borítóban).
Leírás:
Miss Mallard nyomoz
Nincs olyan eset, amit csőre föl ne törne!
Az esőerdők megmentője
Egy a dzsungelben elenyészett laboratórium..., egy eltűnt tudós..., egy titkos képlet..., a Riói Karnevál..., egy rejtélyes kacsatörzs tagjai..., egy feltöltős telefon... Ezek a nyomok vezetik Miss Mallardot és Willardot Amazónia őserdejébe. Azt remélik, hogy meg fogják találni eltűnt barátjukat. Lassan, fény derül egy titkos tervre, amivel el akarják pusztítani az őserdőt.
Torta Mirinek
Miss Mallard Londonba érkezik, hogy meglátogassa unokaöccsét, Willardot, aki egy nemzetközi kép-ügyön dolgozik. A történet egy átatlan taxiúttal kezdődik, majd egy rejtjelzett üzenettel díszített tortával folytatódik.
Az ékszerrablás
Miss Mallard hóvihar akadályozza, hogy találkozzon Willarddal Svájcban, a Katasztrófa hegyen. Miközben libegőn utazik, Miss Mallard egy rablás tanúja lesz. A friss hóban húzott sítalpnyomokat követve Miss Mallars és Willard egy rejtély közepébe csöppen, ami csak a Kardok Királya tulajdonosának megtalálásával oldódhat meg.
Hong Kong-i történet
Amikor Miss Mallard és Willard riksája elgázol egy gyalogost, rejtélyes események sora kezdődik el Hong Kongban. A tájfunriasztás miatt a közlekedés megbénul, a felfordulás a kikötői éttermet elvágja a világtól. De mindez egy ördögi terv része, melynek célja, hogy elraboljanak egy jádenyakéket a múzeumból.



Jelenlegi ára: 290 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 22:40
. Miss Mallard nyomoz - Jelenlegi ára: 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése