2011. szeptember 28., szerda

Renault Rádió KÓD pótlása lekérdezés " kikódolás " - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Minden Renault gyári rádió és navigáció kódjának megállapítása a gyári matrica (előzetes kód) alapján.
 
A rádió kód minden esetben megállapítható ha az előzetes kód rendelkezésre áll (=nem tépte le valaki a matricát) és minden esetben megfelelő, kivéve ha valaki már korábban belepiszkált a rádióba (újrakódolta pl kódmegállapítás helyett)
 
Az előzetes kód 1 betü+3 számból áll minden esetben, néha T vagy T0 szerepel elötte, a képeken látható néhány minta, a 2000 utáni típusokon kulön bekeretezett security ablakban van az előzetes kód, a régebbieken csak a gyári szám vagy cikkszám mögé van írva. néhény példa a képeken kívül: T0E214 , TX317, G145-SECURITY, 8200135127Q513
 
Nem kell találkoznunk, nem kell a rádiót szétszedni, nem forrasztunk belőle ki semmit, nem kell alvázszám, nem kell típus, csak az előzetes biztonsági kód kell és már mondom is a megfelelő rádió kódot.
Tuner list, Update list, Cabasse, navigációs rádiók és korábbi Alpine, Philips radiosat és Blaupunkt rádiók is, minden Renault gyári rádió kódját meg tudom oldani.
 
hogyan működik a dolog?
ha még a képek alapján sem vagy biztos benne, hogy megvan-e és hogy melyik az előzetes kód a matricán akkor még az aukció leütése előtt célszerű egyeztetnünk. Az aukció leütése után amint megjött a pénz (OTP) emailban vagy vatera privát üzenetben küldöm a rádió kódot.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-15 00:14
. Renault Rádió KÓD pótlása lekérdezés " kikódolás " - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése