2011. június 30., csütörtök

Motorola FlipOut - Jelenlegi ára: 34 900 Ft

MOBILBAN IS A LEGNAGYOBB! Gyors HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 30. 000 Ft felett INGYEN! Új és használt mobiltelefonok adás-vétel , szervizelés! ---------------------------------------------------------------Kérjük telefon esetén megrendelésnél érdeklődjön , hogy jelenleg van e raktáron a választott szín! Az akciós árat cégünk a készlet ereéig garantálja, mivel számos helyen jelenik meg hirdetésünk, így kérjük leütés előtt érdeklődjön az aktuális készletről! Megértését köszönjük! Amennyiben munkanapon 16h-ig (előzetes egyeztetést követően) leüti a terméket, úgy még akár aznap lehetősége nyílik a személyes átvételre budapesti üzletünkben, vagy ahogy kapacitásunk engedi Budapesten DÍJMENTESEN mihamarabb kiszállításra kerül. Vidéki címre a RoyalSprint futárszolgálat kézbesíti a csomagot, melyet átvételkor kell egy összegben kifizetni, ezt leghamarabb másnapi munkanapra tudjuk garantálni.
Ennek díja: 30. 000 Ft alatti rendelés esetén 1. 500 Ft
30. 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENESA fizetés, készpénzzel, vagy előre utalással történhet, illetve budapesti üzletünkben, személyes átvételkor lehetőségük nyílik bankkártyával való fizetésre is, ám ebben az esetben az ár néhány százalékkal módosul. Kérjük, amennyiben nem a készpénz fizetési formát választaná a részletekről érdeklődjön! Cégünk jogosult az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. Törvény 48 § alapján különbözeti adózás szerint adózni. Készülék leütése esetén engedje meg, hogy ajánljak néhány használathoz szinte nélkülözhetetlen kiegészítőt:
Kijelző védő fólia
Memória kártya
Gépkocsi töltő
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy kérem tekintse meg további termékeinket!


Jelenlegi ára: 34 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 15:10
. Motorola FlipOut - Jelenlegi ára: 34 900 Ft

NYÁR SIÓFOK BALATON 4fő/3nap 09.30-ig 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Pihenés SIÓFOKON!
a RICHIE II. *** Panzióban
max. 4 fő részére / 2 éjszaka
kortól függetlenül
 2011.  szeptember 30-ig
 aszabadapartmanok függvényében.
Az időpontra amennyiben konkrét, kérem licitálás előtt szíveskedjenek rákérdezni!
 
 
 
 
 
 
 
A licit tárgya:
 4 fő részére / 3 nap /2 éjszaka
Apartman
( igényesen berendezett,  35 m2,   1 háló, 1 nappali-háló, felszerelt konyhasarok,   fürdő-WC,  kábelTV, emeleti apartman, ingyenes parkoló max. 1 gépkocsi részére)
Ellátás: önellátó
Reggeli vagy félpanzió igény szerint a tőlünk 100 méterre lévő étteremben lehetséges.
Külön fizetendő: IFA 370. -/Fő/éj
Nem pótágyazható!
Kaució: 10. 000. -Ft, elutazáskor visszafizetésre kerül.
RICHIE II *** Panzió SIÓFOK
Siófokon a centrumtól 600 méterre,
 a COCA-COLA Beach-től 1000 méterre,
 a szabad strandtól 500 méterre található apartmanházunk.
A panzió 1000 m2-en helyezkedik el, az épületben összesen 8 apartman található.
Zárt parkolási lehetőség az udvarban.  
Szupermarket: 150 méter
Étterem: 150 méter
A GALERIUS Élményfürdő és Wellness Központ 2 km-re található az apartmanháztól a siófok-szabadifürdöi városrészben.
Nézd meg a többi üdülési termékemet is! Jó licitálást kívánok! Köszönöm.
 
 Üdülési csekket nem tudunk elfogadni.
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 13:52
. NYÁR SIÓFOK BALATON 4fő/3nap 09.30-ig 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Sexy piros csipke bugyi , 1ft, Új!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Piros sexy csipkés bugyi masnival.
Pontos méret a képen.
Nem jön veled szembe az utcán, mert külföldről érkezik.
Ajándéknak is remek.
Külföldről a Te otthonodba rendelem.
A postaköltség: 900ft.
Licitet nem törlök és nem fogadom el azt sem, hogy véletlenül licitáltam sem azt, hogy nem vettem észre mennyi a postaköltség.
Sima levélként nem tudom feladni mivel én megrendelem és a Te címedre küldik külföldről.
A szállítás idő általában 15-30 munkanap.
Ha több terméket veszel, nem tudom egybe postázni, mivel különböző helyről rendelem őket, de amik egy helyről jönnek azokat sem teszik egy csomagba.
Ha így megfelel és van türelmed várni egyedi termékekre akkor licitálj!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 12:06
. Sexy piros csipke bugyi , 1ft, Új!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A magyar katona vitézségünk ezer éve Horthy 7-ről - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

I. -II. kötet egyben.
Kiválló állapotban. *****
Nagybányai vitéz Horthy Miklós magyarország kormányzója, vitéz József kir. herceg tábornagy, jákfai vitéz Gömbös Gyula m. kir. miniszterelnök és honvédelmi miniszter bevezető soraival.
Írták: Berkó Istvánezredes, Gyalókai Jenő ezredes, Markó Árpád alezredes, Pilch Jenő ezredes.
Szerkesztette: Pilch Jenő.


Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 10:30
. A magyar katona vitézségünk ezer éve Horthy 7-ről - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Újjáépítő aktív nappali krém 65+ - Jelenlegi ára: 2 350 Ft


A bőr újrakonstruálója  65 +
Aktívan erősítő krém, amely csökkenti a mély ráncokat az SPF 15
A  speciális, - modern biotechnológia  rendkívül gazdag, rendkívüli  kombinációja  ez a krém, melynek révén az aktív összetevők rövid idő altt érnek el kiváló eredményt, a nagyon  érett bőr részére gyönyörű, egészséges megjelenést biztosít.
Mélyreható eleme az
új generációs tripeptid Son ® -Coll a kor által  gyengült kollagén szintézist stimulálja így ténylegesen feltölti , és felemeli a ráncokat, csökkenti azok számát, hosszát, szélességét és mélységét.
Hyaluronsav és az elasztin intenzíven hidratálja és puhítja, kitölti  a laza bőrt belülről . A ráncok csökkenése  jól észrevehető.
Értékes ásványi anyagok , mint 
kalcium,
réz és
szilícium  egyedülálló kombinációja és a
glikoprotein erősíti  és újjáépíti a bőr szerkezetét , helyreállítja  elvesztett sűrűségét és és megújuló képességét ,  használatával visszanyerhető az ovális arc  .
Gazdag omega-3 és
omega-6 Omega Plus tökéletesen táplálja a bőrt, és újjáépíti a a kor által meggyengült hidro-lipid réteget , megoldja a túlzott bőr-szárazság  és az esetleges bőrirritációt.
A  Centella Asiatica láthatóan fiatalítja a bőrt és javítja a  tónusát, gátolja a vascularis elváltozások kialakulását, a krém
UV szűrűvel van ellátva, hogy hatékony védelmet  nyújtson a káros UVA és UVB sugarak ellen , ezzel is  lassítva az öregedés folyamatát.
Az innovatív inulin, a prebiotikus növénnyel gazdagított receptúra  növeli a a krém hatékonyságát, segít helyreállítani a természetes fiziológiai  egyensúlyt a nagyon érett bőr számára.
Használata:
Gyengéden, finoman masszírozza bőrébe. Nappali krém.
szállítási költségek:   Ft  430 Ft 1 db vásárlásakor, több  termék megvásárlásával lényegesen csökken a db-ra eső költség.
 
Átutalást követően azonnali  postázás
 


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-07-11 08:27
. Újjáépítő aktív nappali krém 65+ - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Anew platinum 55+ nappali krém - Jelenlegi ára: 450 Ft

Avon ANEW Platinum 55+ nappali  krém 15 ml
Avon Anew Reversalist bőröregedést gáló éjszakai krém, világszenzáció az Avontól! Segít új kontúrt adni a megereszkedett bőrnek. Különleges mikrogyöngyeinek köszönhetően csökkenti a fakó arcszínt és helyreállítja a bőr ragyogását. 15 ml-es kis kiszerelés!
Kérlek nézd meg a többi aukciómat is, rengeteg Avon és más termékem van!  Több termék vásárlása esetén összevonom a postát!


Jelenlegi ára: 450 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 22:26
. Anew platinum 55+ nappali krém - Jelenlegi ára: 450 Ft

DM kupon Air Wick illatosító készülék-25% - Jelenlegi ára: 1 Ft


Elektromos ill. készülék + utántöltő (2 féle) 
Megtakarítás: 325 Ft
Érvényes: 2011. 06. 30-ig
Személyes átvétel:
Lábatlan, Bp. XI. ker. Barázda u.,
vagy
posta a vevő költségére előre utalás után.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 20:45
. DM kupon Air Wick illatosító készülék-25% - Jelenlegi ára: 1 Ft

Bakai Gusztáv: A magyar futball 15 éve 1994-től - Jelenlegi ára: 4 905 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A magyar futball 15 éve 1994-től napjainkigA könyv listaára: 5980 Ft. Leírás:
A kötet az elmúlt másfél évtized harminchárom élvonalbeli, hazai futballklubjának csapatfotóit gyűjtötte össze. A színes fényképek eredetileg az 1994-ben alapított Futballrajt című folyóiratban jelentek meg. A kiadó korábbi kiadványával (Futballrajt 1994-2003, 200324267) megegyező szerkezetű kiadványban az NB I-es csapatokról készült fényképeket a tizenöt idény bajnoki táblázatai és összesített adatai vezetik be, és az egyes klubokról szóló fejezeteket is különböző statisztikai adatokkal (csapat szereplése a bajnokságban, a hazai és a nemzetközi kupákban, a legtöbbet játszó, legtöbb gólt szerző játékosok, a gólkirályok és az edzők listája stb. ) egészítették ki a szerzők, illetve néhány klubnál összeállították a korszak álomtizenegyét. Az elsősorban lapozgatásra való albumot - a futballrajongók bizonyára keresni fogják. ISBN: 978-963-9974-01-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 905 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 19:56
. Bakai Gusztáv: A magyar futball 15 éve 1994-től - Jelenlegi ára: 4 905 Ft

Csapadékmérő , esőszintmérő OLCSÓ ! ÚJ ! - Jelenlegi ára: 695 Ft

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Csapadékmérő
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Esőszintmérő
Mérés:   35 ml - ig.
Mérete: ~24 cm
Folyamatosan töltöm fel termékeimet. Kísérd figyelemmel.


Jelenlegi ára: 695 Ft

Az aukció vége: 2011-07-17 19:00
. Csapadékmérő , esőszintmérő OLCSÓ ! ÚJ ! - Jelenlegi ára: 695 Ft

Extra/Krém csomi 104-110-es Next Hello Kitty Dora - Jelenlegi ára: 1 Ft

Álomszép 28db-os ruhacsomag kislányoknak. Csak nyári illetve átmeneti ruhákat tartalmaz. A ruhák mosva, vasalva vannak. Nem bálás ruhák, mindegyiket én válogattam. Tartalmaz ruhákat, polókat, rövidnadrágokat, kardigánt, stb. A ruhák nagyon szép állapotban vannak és mind angol márka. Holland, német olasz ruhák nincsenek benne. Minden ruha 104-110-eskislányra jó. Több csomagot indítok, mindegyiket csak 4 napig. Vigyázz nehogy lemaradj róla. Indítok még: 86-os, 98-as, 116-os 128-as 140es csomagokat is. Érdemesszétnézni. Kisfiuknak kérésre indítok csomagot. A csomagban előforduló márkák: Barbie,, Dora, Next, George, Tu, stb.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 18:14
. Extra/Krém csomi 104-110-es Next Hello Kitty Dora - Jelenlegi ára: 1 Ft

Piros meg-kötős női top, felső, fölső, S, 36 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható női felső.
Hátul megkötős, anyaga dupla, rugalmas.
Mérete: hossza 43 cm, mellbősége 35 cm, S-es.
Anyaga: poliészter, lycra és pamut.
Folyamatosan töltök fel termékeket, nézz szét, hátha találsz más kedvedre való portékát is! : )
Termékeim garantáltan állatszőr-, és dohányfüstmentes lakásból származnak!
Személyesen átvehetőek Kecskeméten, de meg tudjuk oldani Szegeden is.
Ha szeretnéd, postázok is, kérés esetén szívesem mérek.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 16:58
. Piros meg-kötős női top, felső, fölső, S, 36 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Samsung SyncMaster 757mb 17" sík képcsöves CRT - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

"The SyncMaster 757MB is a 17" monitor with 16" viewable area. It features 0. 2 mm dot pitch, 1920 x 1440 @ 64 Hz maximum resolution, 30-96 kHz horizontal scan range, and 50-160 Hz vertical scan range. It uses a 15 pin D-sub connector and offers an optional USB hub. "
Állapota:
A káva a jobb felső sarokban repedt (lásd a képen! ), de ez nem befolyásolja a működést.
A gyári állapothoz képest (ami egyszerűen tökéletes volt legnagyobb fényerőn és felbontásban is) már kicsit gyengült, de még jól használható, 1920*1440-es felbontásban is jól olvashatók a betűk. Tökéletes "screen regulation", jó geometria, stb...
Személyes átvétel (a XVIII. kerületben) esetén 1000 Ft kedvezmény!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-02 15:17
. Samsung SyncMaster 757mb 17" sík képcsöves CRT - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

bronzozott ónozott szobor - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

30cm bronzozott ónozott szobor


Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 13:44
. bronzozott ónozott szobor - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Nike 28,5 újszerű cipő - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Hibátlan, teljesen újszerű tiszta bőr, eredeti Nike cipő. Belső talphossza 18, 5 cm, külső 20, 5.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 11:52
. Nike 28,5 újszerű cipő - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

2011. június 29., szerda

Mobiltel SHARP GX-29flippes,töltő LEÁRAZ!ALKUKÉPES - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


Az " én ajánlatom " gomb használatával ALKUKÉPES !!!
SHARP GX-29 Vodafonos (flippes)mobil töltővel, akkuval --zsebkopottan eladó !
Kijelzője karcmentes. VGA kemerájával szép képeket készít.
/ha a hívó félről van fotó-hozzárendelhető a telefonkönyvhöz ! /
Átutalással
Posta a legolcsóbban ajánlva : 365, -Ft !
 
 
Peti53 aukciós sablonja!
Az Európai Unió országaira vonatkozóan 2004. 01. 01-én életbe lépett új, a magán adás-vételi jogokat szabályozó törvény értelmében: az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. ! /Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre. /
_________________________________________________________________________________


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 10:28
. Mobiltel SHARP GX-29flippes,töltő LEÁRAZ!ALKUKÉPES - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Ray, James Arthur: Harmonikus gazdagság - Jelenlegi ára: 3 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Harmonikus gazdagságA könyv listaára: 3590 Ft. Leírás:
A Titok, azaz a vonzás törvénye misztériumának beavatottjai közül ezúttal James Arthur Ray jelentkezik önálló könyvvel, amelynek témája a bőség megteremtése életünk minden egyes területén. A szerző a belső és külső gazdagság megszerzéséhez, megőrzéséhez, sőt gyarapításához szükséges szellemi habitus kialakításához nyújt segítséget, rámutatva azokra a sarkalatos pontokra (vagy ahogy ő mondja: pillérekre), amelyek nélkülözhetetlenek e kívánatos létállapot kialakításához. Elsőként pénzügyi helyzetünk - sokkal - jobbra fordításának titkait tárja fel, majd ír a boldog kapcsolat misztériumáról, a munka mentális hátteréről és a szükséges praktikus tennivalókról, végül pedig a teremtés spirituális gyökereit tárja fel. ISBN: 978-963-529-058-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 050 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 08:15
. Ray, James Arthur: Harmonikus gazdagság - Jelenlegi ára: 3 050 Ft

King, Daniel: Játékok - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! JátékokA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A kötetből megismerhetjük a stratégiai játékokat, többek között a begamont, a gótot, a sakkot és a mankalát. Olvashatunk az egyszerű és a bonyolultabb kártyajátékokról, a sziámi, a römi, a blackjack és a Pikk Dáma szabályairól, a játékok történelmi múltjáról, a szabályok kialakulásáról, az elnevezések eredetéről. A bemutatott mintajátékokat érdekes rajzok és fényképek illusztrálják. ISBN: 963-9446-43-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 07:40
. King, Daniel: Játékok - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Campos, Pilar: Fiúmesék - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! FiúmesékA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Ennek megfelelően a könyv színmegoldásaiban a kék dominál - ám ezen kívül valójában semmi nem utal arra, hogy az - egyébként szórakoztató és tanulságos - történetek célközönsége csak az erősebb nem leendő képviselői lehetnek: a művet kisleányok éppúgy olvasgathatják. A válogatás első felében az ismert szerzőségű (Esopus, Félix Maria de Samaniego, Tomás de Iriarte stb. által jegyzett), erkölcsi tanulsággal bíró tanmesék, tehát a fabulák kaptak helyet ezeket követik az állatos mesék: Borzas kutyus négy kalandja, valamint olyan klasszikusok, mint a A rút kiskacsa, A hamelni patkányfogó vagy a Csizmás Kandúr. A szöveget színes rajzok kísérik. ISBN: 978-963-445-099-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 04:56
. Campos, Pilar: Fiúmesék - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Domscheit-Berg, Daniel: Wikileaks - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! WikileaksA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
Az eredeti kiadással egy időben hazánkban is olvashatóvá vált a WikiLeaks leleplező honlapról szóló leleplező kötet. A szerzője Daniel Domscheit-Berg, aki belülről, meglehetősen közelről ismerte a honlap és a szervezet működését. Azét a WikiLeaks-ét, mely a tulajdonába került titkos iratok százezreivel nemcsak hatalmas figyelmet keltett, hanem az egész világra kiterjedő politikai, katonai és gazdasági következményekkel járt. Mint ahogy a szerző az előszóban elárulja, sokáig egyetértett a célokkal és inspirálta a WikiLeaks vezetőjének személyisége, ám 2010 őszére szerinte az egész olyan irányba kezdett fejlődni, ami a csapat nagy részét aggodalommal töltötte el, és ez oda vezetett, hogy 2010 szeptemberében többen is búcsút intettünk a projektnek. A szerző sokáig reménykedett abban, hogy mindez megváltoztatható, de lassan rájött: Assange nem csak szabad szellemű, energikus és zseniális, hanem paranoid, hataloméhes és megalomániás is, egy a fiatal nőkért és a pénzért megőrülő cezaromán. Daniel Domscheit-Berg végül kiszállt a WL csapatából, és úgy döntött, leleplezi a világ legveszélyesebb weboldalának titkait. Kik is állnak a szervezet mögött, amely félelemmel tölti el a hatalmat gyakorlók szívét? Hogy néz ki a WikiLeaks belső szerkezete, és milyen dokumentumokkal foglalkoznak? Mi az igazság az állítólagos belső hatalmi harcokról? Milyen személyiségi jogi és elvi kérdéseket vet fel egy ilyen weboldal létezése? Lehet-e titkok nélkül élni? Vajon biztonságosabbá vagy épp veszélyesebbé teszi a világot a transzparencia?... A vélhetően sokakat érdeklő kötet - amelynek köszönhetően a hírek szerint egy pert is elindít az éppen letartóztatás alatt álló Assange a szerző ellen - beszerzése széles körben ajánlható. A témában legutóbb: A WikiLeaks-botrány (201104093)ISBN: 978-963-310-045-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 04:11
. Domscheit-Berg, Daniel: Wikileaks - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Nemesacél medál ! spk038 ! Raktáron ! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Üdvözöllek az aukción !
Nemesacél medál !
A nemesacél termékek raktáron vannak , nem fizetés után rendelem őket !
spk038
Méret :  2, 4 x 0, 5 cm
A képen látható lánc csak illusztráció nem tartozik a medálhoz ! A termékeim között találsz nemesacél , bőr és kaucsuk láncokat amelyeket akciós áron tudsz vásárolni a medálokhoz !  
316-os sebészeti acélból készült , amely nem rozsdásodik, nem színeződik , allergiát nem okoz ,  vízben is lehet hordani és különleges tisztítást nem igényel , ezért nagyon időtálló nem szabad a bizsukhoz hasonlítani amelyek általában hamar lekopnak , feketednek .
Azokat a termékeket amelyeken sima felület is található gravírozni is tudom. A gravírozás árát a konkrét szöveg ismeretében tudom megadni .
 
Postaköltség 350 forint ajánlott elsőbbségi levélként.
Fizetni banki átutalással , direkt befizetéssel a számlára vagy rózsaszín csekken lehetséges.
Utánvét nincs !
A terméket fizetés teljesítése után 24 órán belül postázom, nem kell rá hetekig várni !!!
A licit után 10 napot tudok várni a fizetésre , ezután újralistázom a terméket és semlegesen értékellek.
A termékre 8 napos feltétel nélküli visszavásárlási garanciát adok , ami azt jelenti hogy nem kell megindokolni hogy miért nem kéred terméket . Ebben az esetben a termék vételára visszautalásra kerül a postaköltséggel csökkentve. A terméket sértetlen állapotban , hordatlanul kell visszapostázni.   A 8 napos visszavásárlási szabály alól kivételt képeznek a gravírozott termékek , illetve az 1 ft-os aukción nyert termékek .
Tekintsd meg a galériámat rengeteg minőségi termék várja gazdáját !



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-02 21:48
. Nemesacél medál ! spk038 ! Raktáron ! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

GYÖNYÖRŰ HELLO KITTY ZOKNI KISLÁNYNAK 3-6 HÓ - Jelenlegi ára: 490 Ft


  
GYÖNYÖRŰ 3 PÁR HELLO KITTY ZOKNI KISLÁNYOKNAK
HASZNÁLT, DE NAGYON SZÉP ÁLLAPOTBAN VAN!!!!
NÉZZ SZÉT NÁLAM, FOLYAMATOSAN TÖLTÖM FEL A GYERKŐCÖK NEM, VAGY ALIG HASZNÁLT RUHÁIT!



Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 20:34
. GYÖNYÖRŰ HELLO KITTY ZOKNI KISLÁNYNAK 3-6 HÓ - Jelenlegi ára: 490 Ft

Dolce & Gabbana Pour Homme 125ML Fóliás Új Parfüm - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Dolce & Gabbana Pour Homme 125ML Fóliás, Új Férfi Parfüm.
A bolti ár töredékéért, a legkedvezőbb áron itt!
A képen látható termék kerül eladásra! Nem alternatív illat!!


Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 19:44
. Dolce & Gabbana Pour Homme 125ML Fóliás Új Parfüm - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Palahniuk, Chuck: Kísértettek - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KísértettekA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Az amerikai író horrortörténeteinek sorába illeszkedik újabb könyve, mely egy keretes novellafüzér. Az elbeszélésgyűjtemény és a regény határán álló mű szereplői írók, akik egy újsághirdetésre jelentkeznek, és beköltöznek egy elhagyott színházba, hogy kirekesztve a külvilág zaját, életük nagy művének szenteljék idejüket. Azonban hamarosan elkezdik maguk köré építeni saját akadályaikat, miközben hátborzongató történeteiket mesélik. Az olvasói tűréshatárt feszegető, ugyanakkor az írói hivatást öniróniával karikírozó - igényes könyvészeti kivitelben megjelent és az író utószavával záródó - mű a kortárs kemény irodalmon edzett olvasóknak ajánlható.
www. kello. hu minden jog fenntartvaISBN: 978-963-266-188-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 965 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 17:57
. Palahniuk, Chuck: Kísértettek - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

"MAGYAR" DISZ SZABLYA (KARD) - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

UTÁNVÉTTEL NEM KÜLDÖK A POSTAKÖLTSÉG A VEVŐT TERHELI.
A KÉPEK SZERINTI IGÉNYES MÁSOLAT.


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-03 17:15
. "MAGYAR" DISZ SZABLYA (KARD) - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

74cm Lány Tunika +leggings Cimkés-Új!! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Eladó 1 nagyon szép  és teljesen új -cimkés kislány felső+ 1 szűk naci fodorral-szett.
Mi ajándékba kaptuk de a kislányomnak abban a szezonban más volt a mérete.
Tiszta pamut anyagú.
Minden kérdésre szivesen  válaszolok.
Pécsett személyes átvét megoldható de postázni is tudom.
    Ha időd engedi nézz körül nálam nagyon sok szép ruhám van jó áron.
                                      Köszi


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-06 16:10
. 74cm Lány Tunika +leggings Cimkés-Új!! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Kék vidám mintás garbó XS - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó a képeken látható kék garbó, rajta vidám nyomott mintával elöl-hátul.
Hossza válltól 52cm, hónaljtól 35cm, az ujjak hossza 42cm.
XS-es, esetleg XXS méretre ajánlom.
Ha bármilyen kérdésed van a felsővel kapcsolatban, írj!: )



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-06 14:55
. Kék vidám mintás garbó XS - Jelenlegi ára: 500 Ft

fehér műanyag kaspó - Jelenlegi ára: 1 Ft

8 cm magas
átmérője 9 cm


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 14:20
. fehér műanyag kaspó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Alaplap Pavilion dv9500 dv9xxx INTEL 3hó garancia - Jelenlegi ára: 31 900 Ft

Az aukció tárgya egy darab HP Pavilion dv9000 dv95xx-9xxx INTEL alaplap.
Licit előtt kérem érdeklődjön, létezik kb. 100 féle dv9xxx alaplap, a típust, P/N-t érdemes egyeztetni.
A P/N a memória slot alatt egy fehér címkén található, formátuma xxxxxx-xxx,
vagy a notebook adatai (P/N és vagy Type a gép alján egy fehér címkén).
Sok eltérő P/N ugyanaz csak megváltozott/ugyanolyan/nagyon hasonló/átjárható alaplapot takar, de lehetnek nagyon komoly eltérések is AMD, Intel platform, újabb, régebbi (pl. INTEL 945/965, UMA/Discrete AMD MCP51 MCP67 UMA/Discrete, eltérő VGA chip, eltérő VGA ram, HDMI van/nincs, stb... )
Minden alaplap csak alapos tesztelést (stress test) követően kerül értékesítésre.
Az alaplap beszerelése/beépítése ingyenes amennyiben a vevő nem tart igényt a régi hibás lapra, egyébként 5000. - Ft.
A beszerelés tartalmaz egy ventillátor tisztítást és esetenként egy hőátadás optimalizálást (új thermal silicon esetleg réz lemez beépítése az észki híd és/vagy vga és heat pipe közé).
Minden alaplapra 3 hónap garanciát vállalok, de kizárólag ha mi vagy notebook javításra jogosult HPszakszervíz építi be (garanciális igény esetén ezt munkalappal, számlával kérem igazolni).
Egyes típusok esetén van lehetőség új alaplap vásárlására is (ez drágább, 36000-44000. -Ft. de a garancia 6 hónap), kérem érdeklődjön.
Van lehetőség gyakorlatilag teszeteletlen (csak bios post), esetleg többé-kevésbé hibás alaplap vásárlására is (akár 10-15000. Ft-al olcsóbban, de természetesen garancia nélkül).
Bármelyik típus esetén van lehetőség új VGA és/vagy északi híd (illetve az alaplapon bármilyen alkatrész) chipek beszerzésére / cseréjére (a felár típustól függően 8000-20000. - Ft., garancia 6 hónap).
Amennyiben az Ön gépéhez nem rendelkezünk megfelelő alaplappal annak javítása, VGA, NorthBridge golyózása/cseréje is kérhető. A javítási arányunk 80-90% (nem barkácsolt/nem tönkretett) alaplapok esetén, kb. 60%-70% ázott lapok esetén.
Természetesen más típusú notebookok alaplap javítását is vállaljuk (HP, IBM/Lenovo, Dell, Toshiba, Acer és almárkái, Sony hasonló garanciális feltételekkel, minden más Clevo, ASUS, FSC és egyebek max. 1 hónap garanciával)
A képeken látható alaplapok csak néhány jellemző típus, az aktuális termék a képen láthatótól eltérhet.
Nagyon sokféle új vagy újszerű alkatrésszel rendelkezünk Pavilion dv2000 dv2xxx dv6000 dv6xxx dv9000 dv9xxx tx1000 tx1xxx tx2000 tx2xxx notebookokhoz, pl. akár komplett új burkolat, kábelek, webcam, button board, inverter, odd, hdd caddy, cpu, stb. ). Érdeklődjön!
P/N: 417035-001 417036-001 418004-003 431363-001 431364-001 431365-001 431843-001 432945-001 433280-001 434659-001 434660-001 434722-001 434723-001 440777-001 441097-001 441534-001 442875-001 443774-001 443776-001 443777-001 443778-001 447982-001 447983-001 448596-001 448598-001 449902-001 450799-001 459566-001 459567-001 460900-001
Köszönöm a figyelmét, sikeres licitálást!


Jelenlegi ára: 31 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 13:21
. Alaplap Pavilion dv9500 dv9xxx INTEL 3hó garancia - Jelenlegi ára: 31 900 Ft

2011. június 28., kedd

Obesi Med kapszula kupon50%-os - Jelenlegi ára: 1 Ft

Dm kuponok 50% kedvezménnyel:
OBESI MES kapszula enyhe és extrém túlsúly kezelésére már 10 éves kortól 45db
Lejárat: 2011. 06. 30
KEDVEZMÉNY: 2750Ft

Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-26 12:45
. Obesi Med kapszula kupon50%-os - Jelenlegi ára: 1 Ft

Új pamut szoknya 300 ft/db - Jelenlegi ára: 300 Ft

Új pamut szoknyákat készitek.
Ára 300 ft/db. Két féle méretben.
Mérete deréktól aljáig, 21 cm(S méret)
deréktól aljáig, 28 cm(M méret)
Tőbbféle egyszinű anyagból is ha kell.


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 11:13
. Új pamut szoknya 300 ft/db - Jelenlegi ára: 300 Ft

Avent, Philips mell és tejhűtő tasak 2db új!!! - Jelenlegi ára: 300 Ft

2 db nagyon praktikus zselés hűtőtasak. gyulladt mellre is kíváló! tejszállításra is! Vadonatúj!


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-07-06 09:57
. Avent, Philips mell és tejhűtő tasak 2db új!!! - Jelenlegi ára: 300 Ft

ARENA poló - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

S-es méretű eredeti ARENA poló, csak pár alkalommal volt rajtam, nekem kicsi
Kérésre mérek



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-09 08:29
. ARENA poló - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Így gondozd a Wartburg-odat - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az 1966-ban megjelent könyv részletesen foglalkozik a 312 típusu Wartburggal.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-09 06:59
. Így gondozd a Wartburg-odat - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

FIÚ FELSŐK - Jelenlegi ára: 500 Ft

FIÚ FELSŐK: MORE&MORE128-AS NORVÉG MINTÁS VASTAG PULCSI HOSSZA: 48CM, UJJA HOSSZA: 39CM, FEKETE-FEHÉR,. FORMIKULA128-AS HOSSZA: 50CM, UJJA HOSSZA: 39CM, TOWERS 128-AS GARBÓS HOSSZÚUJJÚ, HÁROM DARAB, HOSSZA: 45CM, UJJA: 43CM, TOWERS 134-ES EGY DARAB HOSSZA: 48CM, UJJA: 41CM.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-09 06:12
. FIÚ FELSŐK - Jelenlegi ára: 500 Ft

Blackberry 9530 ritkaság - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Frekvenciasáv HSDPA + GSM 4 band (global roaming) Telefonkönyv db dinamikus Memória MB 128 MB + 1 GB Memória bővíthetőség T-Flash (microSD) Angol nyelvű menü Flight mode Operációs rendszer BlackBerry OS Készenléti idő 305 óra Beszélgetési idő 5 óra Súly g 155 Méret mm 113*63*14 Akkumulátor Li-Po Kijelző pixel shVGA (360*480)Színes kijelző TouchScreen Színárnyalatok száma db 65k (16 bit) GPRS Van EDGE 3GWAP HTML EMS push eMail MMS Bluetooth A2DP Vibra jelzés Kihangositás Hanghívás Hangjegyzet Csengőhang letöltés Polifonia MIDI MP3 BlackBerry Player Kamera CMOS Kamera felbontása 3 Mpixel Video BlackBerry Player Java 2, x MID BIS/BES regisztrálható


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 04:15
. Blackberry 9530 ritkaság - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Spar Dzsungelmánia matrica 56 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Spár Dzsungelmánia matrica. Őserdei kaland.
56-os  KABÓCALÁRVA


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-16 01:47
. Spar Dzsungelmánia matrica 56 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Spar Dzsungelmánia matrica 7 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Spár Dzsungelmánia matrica. Őserdei kaland.
7-es AMAZÓNIAI BAGOLYLEPKE HERNYÓJA


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-16 00:20
. Spar Dzsungelmánia matrica 7 - Jelenlegi ára: 1 Ft

GYŰJTŐKNEK, RITKASÁG ! ANTIK APULUM FIGURA - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

IGAZI RITKASÁG ! ANTIK, PAJZSPECSÉTES, (A PECSÉT BELSŐ RÉSZÉBEN SZÉTTÁRT SAS ALAKZAT, TETEJÉN KORONA JELZÉS. ) APULUM FELÍRATOS , PORCELÁN FIGURA.
KÉZZEL FESTETT, ÉRDEKES ARC FORMÁJA KÜLÖNLEGESSÉ TESZI.
-SZINTE NEM IS LÁTOTT DB A VATERA PIACTERÉN. GYŰJTŐKNEK KURIÓZUM.
MAGASSÁGA: 13 CM
SZÉLESSÉG: 10 CM.
MEGTISZTEL, HA MEGTEKINTI A TÖBBI TERMÉKEMET IS.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-26 22:23
. GYŰJTŐKNEK, RITKASÁG ! ANTIK APULUM FIGURA - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

gallod ill a a 1845 rex lomb et ven dalm 20 ezüst - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

1845 év. osztrák-magyar császár /Ferdinánd 1835-1848/ezüst. 20 krajczár 0, 1252 egy uncia ezüst. egyik oldal. ferd i d gavstr imp IIvng boII r h n v és a portréját ábrázolja és allata egy a betű. másik oldal. kétfejű sas címert. korához képest jó állapotban van.


Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 21:39
. gallod ill a a 1845 rex lomb et ven dalm 20 ezüst - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Rugdalózó 68-74 - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó ez az aranyos kis rugdalózó kicsit használtabb de azért még használható 68-74es méretben, szép állapotban van. Nézz szét nálam postaköltséget spórolhatsz.


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 19:35
. Rugdalózó 68-74 - Jelenlegi ára: 200 Ft

Adidas Aiki Sensei (judo,aikido ruha) - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Eladó Adidas Aiki Sensei (185cm. -es) küzdősportokhoz (aikido, judo, stb. )használatos, extra vastag, rizs szemes felső és a hozzá tartozó alsó ruházat. Összesen kétszer volt használva.


Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 18:58
. Adidas Aiki Sensei (judo,aikido ruha) - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Honda cg 125 alkatrészek - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Eladó Honda cg 125 Bontott alkatrészek! majdnem minden van hozzá külön külön eladó.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 17:37
. Honda cg 125 alkatrészek - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

2011. június 27., hétfő

FÉRFI AZ ÚJ ÉVEZREDBEN - RITKA!!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Szállítási díj: Az érvényes postai díjszabás.
MINT A KÉPEN.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 16:18
. FÉRFI AZ ÚJ ÉVEZREDBEN - RITKA!!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Shakespeare, William - SZEGET SZEGGEL - SZENTIVÁNÉ - Jelenlegi ára: 1 691 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
228427
Shakespeare, William
SZEGET SZEGGEL - SZENTIVÁNÉJI ÁLOM
"Kötetünk két Shakespeare-dráma új fordítását tartalmazza: a Szeget szeggel a Kolozsvári Állami Magyar Színház felkérésére készült, és 2010 őszén kerül a közönség elé a világhírű német színházi rendező, Thomas Langhoff elképzelései szerint. A Szentivánéji álom pedig a Báthori Csaba régi szívügye: a költő-műfordító fiatalkora óta tervezgette, hogy újra átülteti Shakespeare egyik legvarázslatosabb színművét.
A magyar szöveg igyekszik tükrözni a két dráma angol szövegének sokrétű gondolat- és formavilágát. Báthori Csaba legfőbb törekvése az volt, hogy a magyar változatok hűen kövessék az eredeti tartalmi alakzatait, s - ha mondhatjuk így - a tartalom felől érkezve teljesítsék a formai követelményeket is. A két fordítás egyébként követi műfordítói
hagyományaink fő elveit: igyekszik a ,, hűtlen hűség" keretein belül korszerű szöveget nyújtani. "
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 1 691 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 14:07
. Shakespeare, William - SZEGET SZEGGEL - SZENTIVÁNÉ - Jelenlegi ára: 1 691 Ft

FEKETE SZOKNYA BŐR DÍSZÍTÉSSEL !! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


NŐI PAMUT TUNIKA!!!!
Fekete színű , fekete bőr díszcsíkkal szolidan díszített szövet szoknya!!
Térd felett ér egy kicsivel egyenes fazonú!!
Rendkívül elegáns, kitűnő anyagból ( Anjou márka )
NÉZD MEG A TÖBBI MÁRKÁS RUHÁIMAT IS!!!!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 11:57
. FEKETE SZOKNYA BŐR DÍSZÍTÉSSEL !! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Dm kupon Opilca szőrtelenítő krém -25 % - Jelenlegi ára: 1 Ft

beváltható: 2011. június 1. - augusztus 31.
Banki adatok: OTP


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 11:13
. Dm kupon Opilca szőrtelenítő krém -25 % - Jelenlegi ára: 1 Ft

AKÁC PARKETTA - Jelenlegi ára: 54 000 Ft

ELADÓ AKÁC PARKETTA.
HOSSZ 300MM, SZÉLESSÉG 50MM, VASTAGSÁG 22MM.
ÖSSZESEN 36 NÉGYZETMÉTER.
1500FT NÉGYZETMÉTERE.


Jelenlegi ára: 54 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 10:18
. AKÁC PARKETTA - Jelenlegi ára: 54 000 Ft

e-vie trendi sárga szafariruha 8-as méret! - Jelenlegi ára: 800 Ft

Nagyon trendi világossárga "szafari"ruha elöl gombos derekán kötős alakot kiemelő fazon, egy lapos sarúval tökéletes.
Márka: e-vie
Méret: 8-as/36-os
Anyaga: pamut, rugalmas
Hossz : 86cm
mell: 80cm
Állapot: nagyon szép
Postaköltség: ajánlott levélként, előre utalással 580. -
Sima posta(nem garantált a csomag megérkezése): 355. -
Az utalás megérkezése után akár azonnal tudom küldeni a csomagot.
Nézz körül a többi termékem között is több darab vásárlásánál tudok adni kis kedvezményt, és a postaköltségen is spórolhatsz.
Kellemes nézelődést és örömteli vásárlást kívánok mindenkinek!
Felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-26 09:14
. e-vie trendi sárga szafariruha 8-as méret! - Jelenlegi ára: 800 Ft

Akciós fa gyöngysor karkötővel 2db - Jelenlegi ára: 200 Ft

Akciós
gyöngysor  karkötővel
2db
külön is megvásárolható


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 07:26
. Akciós fa gyöngysor karkötővel 2db - Jelenlegi ára: 200 Ft

Golla DELI Function 13" notebook táska, pink, 201 - Jelenlegi ára: 11 555 Ft

Tisztelt Érdeklődő! A PCDiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Golla DELI Function 13 notebook táska, pink, 2010Leírás:
Golla DELI Function 13 notebook táska, pink, 2010Garancia: 24 hónapVárható beérkezés: 1-2 napKínálatunkban több ezer új és használt számítástechnikai termék szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani.
Nézze meg őket most: PCDiszkont termékeiSzállítási feltételek:
Terméket nem számítunk be és nem cserélünk.
Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás előreutalás esetén, futárszolgálattal lehetséges.
A leütést követő 1-4 munkanapon belül kerül a termék a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 munkanapon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra kapcsolatfelvételt követő 4 munkanap áll rendelkezésére.
Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt termék közben elfogyott.
Készlethiány esetén, amennyiben a termék még beszerezhető, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. Ha a termék már nem beszerezhető, akkor helyettesítő terméket kínálunk fel.
A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot!
Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a PCDiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 11 555 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 04:47
. Golla DELI Function 13" notebook táska, pink, 201 - Jelenlegi ára: 11 555 Ft

Alexie, Sherman: Junior - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! JuniorA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
Semmi kétség: Junior hátrányos helyzetű, ráadásul többféle értelemben is. Egyrészt egy indián rezervátumban látta meg a napvilágot, távol a fehér Amerika civilizációs vívmányaitól másrészt vízfejjel született, amelyet ugyan pici korában orvosoltak, de következményeit - az abnormális fogsort, a beszédhibákat, a satnya testalkatot, a folytonos idegrohamokat, s persze ezekből fakadóan a többiek folytonos zaklatását - viselnie kell a kamasz fiúnak. Junior azonban korántsem olyan mihaszna, mint amilyennek látszik, sőt, intelligenciája, érzékenysége, humorérzéke és ambíciói messze kortársai fölé emelik. Átlátva elkeserítő helyzetét, egyetlen kiutat lát: el kell hagynia a rezervátumot, hogy esélye legyen egy új, tartalmasabb életet élni. Át is jelentkezik a közeli város egyik középiskolájába, ahova csupa fehér gyerek jár. Új sulijában megpróbáltatásai nemhogy alábbhagynának, de még osztálytársai rasszista piszkálódásaival is kiegészülnek, miközben az indián közösség is megvetésével illeti hűtlensége okán. Ám Junior nem a vesztesek táborába tartozik: a terhek olyan erőt ébresztenek fel benne, ami őt magát is meglepi... ISBN: 978-963-07-8825-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 01:50
. Alexie, Sherman: Junior - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Csinos fehér alkalmi cipő! 38-as 1FT!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nagyon csinos fehér alkalmi cipő! 38-as. Jó állapotban, csak a szalagavatómon használtam! Kényelmes, nem túl magas a sarka.
CSAK 1 FORINT!!!!!
Nézd meg kérlek a többi termékemet is, sok 1 forintos aukciót indítok!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 00:14
. Csinos fehér alkalmi cipő! 38-as 1FT!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

3D térkép Budapest 1Ft-ért NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Látványos Dombortérkép Budapest és környékéről!
Kiegészítő információ:
Térkép: 115*81 cm Méretarány: 1: 50 000
Mivel bal alsó sarka és a jobb oldali szélén egy kicsit törött (3-asés a 4-es képen lehet látni) és mivel nem új ezért 1 forintért indítom a licitet nincs minimál ár! kérem ennek tudatába licitáljon
Átvétele: csak személyes átadás helye: Tatabánya!!!
 
Nézze meg a többi 3D térképeimet és a  Militari termékeimet illetve az 1 forintos és olcsó fixáras termékeimet!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-24 20:12
. 3D térkép Budapest 1Ft-ért NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Newfeel (Decathlonos) unisex sportcipő 39-es - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Decathlonban vásárolt NEWFEEL sportcipő.
Fehér alapon piros csík látható, kék a talpa. Tépőzáras.
Alkalmas utcai viseletre is!
39-es méret. Belső talphossz: 24, 5 cm
Keveset használt, mert a lányom hamar kinőtte.
Így újszerű állapotban van.
Nézd meg a többi termékemet is, több termék vásárlása esetén postaköltséget spórolhatsz!
Jó licitálást! : )
Amennyiben kérdésed van a termékkel kapcsolatosan, írj és én amint tudok válaszolok.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-03 18:10
. Newfeel (Decathlonos) unisex sportcipő 39-es - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Avent Tempo cumisüveg szett - Jelenlegi ára: 700 Ft

Eladó a képeken látható Avent Tempo cumisüveg szett, 48 db pohárkával, melyek sterilek.
Nézz szét, kérlek, aukcióim között, hátha találsz kedvedre valót!   : )
Áruimat postázom is, de pontos postaköltséget csak az aukció lezárását követően tudok mondani/írni.



Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 17:37
. Avent Tempo cumisüveg szett - Jelenlegi ára: 700 Ft

akciós pumpa - Jelenlegi ára: 549 Ft

Használt bicikli pumpa. Bármilyen kérdésed van, írj bátran.


Jelenlegi ára: 549 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 16:48
. akciós pumpa - Jelenlegi ára: 549 Ft

2011. június 26., vasárnap

Gyönyörű csinos felső akcióóóó!!!Akár 1 ft-ért!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó  a képen látható szexi csipkés  felső újjainál átlátszó a következő színekben: viola, narancs, citromsárga, szürkésbarna.
Eredeti ára: 3300 ft volt most akár 1 ft-ért a Tiéd lehet!!!
Teljesen Új termék!!!
Fekete nincs már meg!!!!
Méret: S-M
A 2.. képen  látható felső kívágott a mellnél , ezek nem kívágottak!!! Sima fazon!!!!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 15:28
. Gyönyörű csinos felső akcióóóó!!!Akár 1 ft-ért!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

End War kék póló L-méret, új Ingyen Posta - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Aukció tárgya a képen látható End War kék rövid ujjú pamut póló.
A póló mérete: L
A termékek csomagolási és szállítási díját én állom (ingyen posta, ajánlott küldeményként). Utánvéttel terméket nem adok fel!
Ha kérdésed van a termékkel, szállítással kapcsolatban kérdezd meg bátran!
Nézd meg a többi termékemet is. Köszönöm, hogy megnézted és licitálsz aukciómra!


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 14:27
. End War kék póló L-méret, új Ingyen Posta - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

RETRO EROTIKUS ZÜRICHI 2 DIMENZIÓS KÉPESLAP 2 DB - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

2 DIMENZIÓS KÉPESLAPOK ZÜRICHBŐL
JÓ ÁLLPOTBAN
A KETTŐ DARAB EGYÜTT ELADÓ 2500fT-ÉRT


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-24 14:00
. RETRO EROTIKUS ZÜRICHI 2 DIMENZIÓS KÉPESLAP 2 DB - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Aranyos "George" ruha kislánynak, 2 évesre.. - Jelenlegi ára: 350 Ft

Eladó szép "George" ruha kislánynak, 1, 5-2 évesre.
Méret- 86-92 es.



Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 12:26
. Aranyos "George" ruha kislánynak, 2 évesre.. - Jelenlegi ára: 350 Ft

Brita Maxtra szűrő filter - hat darab - Jelenlegi ára: 6 900 Ft


A BRITA Maxtra szűrőbetét egy különleges, 4-lépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik, ami 20%-alnagyobb hatékonysággal csökkenti a víz ideiglenes keménységét a BRITA Classic szűrőhöz képest*. Ezen kívül csökkenti a vízben a klór és más szennyező alkotóelemek tartalmát, amelyek a csapvíz ízét kedvezőtlenül befolyásolják, az alumínium és bizonyos nehézfémek (mint pl. réz, ólom) ill. növényvédő szerek (mint diuron) tartalmát. A vízben található szerves szennyeződéseket is csökkenti. Az eredmény tisztább, átlátszóbb, jobb ízű víz, melyet hideg és meleg italokhoz, és ízletes ételek készítéséhez is lehet használni. A szűrt víz háztartási kisgépekbe is használható, mert csökkenti a vízkőképződést.
* a BRITA Classic szűrőhöz képest, a BRITA vízszűrő kancsókban történő használat esetén (a BRITA szabványok szerinti teszteredmények átlaga)
Az ár 6 darab szűrőbetétre vonatkozik.
Szállítás:
* Postai csomagként
* Személyes átvétel: Budapest, Újpest-Városkapu



Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-07 11:30
. Brita Maxtra szűrő filter - hat darab - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Severin kenyérsütőgép kezelő panel ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kezelő panel BM 3986 kenyérsütő géphez.
ÚJ!
Néhány más típusú, külsőre nagyon hasonló két lapátos géphez is jó.
(pl. Hauser, TFK stb... )
A termék Dorogon található!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 09:24
. Severin kenyérsütőgép kezelő panel ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

140-es farmernadrág+felső - Jelenlegi ára: 1 Ft

Vroom&Dreesmann lánykafarmernadrág, BlueSeven zippes felsővel.
Használt, de jó állapotú...
Kérésre szívesen mérek.
Postaköltség saccolt..


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 08:11
. 140-es farmernadrág+felső - Jelenlegi ára: 1 Ft

Akkumulátor LG KG800 800mAh Li-ion gyári csomagolá - Jelenlegi ára: 4 440 Ft

  Termék információk
Akkumulátor LG KG800 800mAh Li-ion gyári csomagolás nélkül
Eredeti LG termék
Kompatibilis készülékek:
LG: KG800
SS25416
A termék gyári csomagolás nélküli. -vege- SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK FELJEBB A "SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK" MENÜPONTRA KATTINTVA TALÁLHATÓ! A licitálást után a Vatera automatikusan elküldi az kifizetéssel kapcsolatos információkat! Kérjük figyelmesen olvassa végig!
Ha nem kapna ilyen e-mailt kérjük jelezze nekünk e-mailben.
Tekintse meg további termékeinket!   Kattintson ide! Minden ami mobil! Ha termékeink között nem találja a terméket amit éppen keres írjon bátran!
Szerviz és mobiltelefon alkatrészek, kiegészítők akár rendelésre is. Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el alábbi feltételeinket! Általános feltételek
Termékeink értékesítése minden esetben számlával és jótállással történik.
Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Fizetési feltételek
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához.
A fizetési információk elküldése után, amennyiben a kifizetés banki utalással vagy befizetéssel történik kérjük, hogy maximum 5 munkanapon belül fizesse meg a termék ellenérték és postaköltségét a megadott bankszámlára. Ellenkező esetben a termék újra aukcióba kerül és az aukciót negatív értékeléssel kivétel nélkül lezárjuk.
  Postázás, csomagküldés
A termék ára és a postaköltség utalását követő 1 munkanapon belül postára adjuk a vásárolt terméke(ke)t. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-5 munkanap.
A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A vásárlással elfogadja feltételeinket! Raktárkészletünk naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén.
Így előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését.
Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért felelősséget nem vállalunk!
Egyes termékeknél a termékhez tartozó fotó eltérhet a valóságtól.
Vásárlását köszönjük!
- StartGSM -
 


Jelenlegi ára: 4 440 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 07:37
. Akkumulátor LG KG800 800mAh Li-ion gyári csomagolá - Jelenlegi ára: 4 440 Ft

füstmentes cigi - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Nem tudsz leszokni a cigiről? Nem is kell !!! Itt a cigi, ami nem füstöl. Szürője szivacsos, nikotint tartalmaz. Egy dobozban 1 müanyag szár és 10 szipka van. Szivásakor maga a cigi szivás élménye megvan, de nem füstöl, nem büdös. Bárhol rágyújthatsz, egy próbát megér.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 06:11
. füstmentes cigi - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Gigabyte G41MT-D3V alaplap (s775) - Jelenlegi ára: 12 395 Ft

Tisztelt Érdeklődő! A PCDiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gigabyte G41MT-D3V alaplap (s775)Leírás:
Intel G41, Intel Core 2 Extreme/Core 2 Quad/Core 2 Duo/Pentium Dual-Core/Celeron, 1PCI-Ex16, 2PCI-Ex1, 1PCI, D-sub, DVI, LAN, USB, PS/2, SATAGarancia: 36 hónapVárható beérkezés: 1-2 napKínálatunkban több ezer új és használt számítástechnikai termék szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani.
Nézze meg őket most: PCDiszkont termékeiSzállítási feltételek:
Terméket nem számítunk be és nem cserélünk.
Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás előreutalás esetén, futárszolgálattal lehetséges.
A leütést követő 1-4 munkanapon belül kerül a termék a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 munkanapon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra kapcsolatfelvételt követő 4 munkanap áll rendelkezésére.
Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt termék közben elfogyott.
Készlethiány esetén, amennyiben a termék még beszerezhető, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. Ha a termék már nem beszerezhető, akkor helyettesítő terméket kínálunk fel.
A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot!
Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a PCDiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 12 395 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 04:11
. Gigabyte G41MT-D3V alaplap (s775) - Jelenlegi ára: 12 395 Ft

Fallout - New Vegas, Bontatlan - fóliás - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Bontatlan-fóliás
Bp-i átvétel (V. vagy XIII. -ker) vagy utalás


Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-14 01:10
. Fallout - New Vegas, Bontatlan - fóliás - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Szemhéjfesték 4-es metálfényű - Jelenlegi ára: 300 Ft

4 árnyalatot tartalmazó metálfényű szemhéjfesték eladó!
A festék csak kipróbáláskor volt használva, megkímélt állapotban van.
A színek: fehér és három barna árnyalat.
Tartozik még hozzá egy aplikátor, mindkét végén szivacs található.
Postaköltség a vételáron felül + 160 Ft



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 22:58
. Szemhéjfesték 4-es metálfényű - Jelenlegi ára: 300 Ft

X-Cuse görkorcsolya! (35-ös méret) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó a képen látható X-Cuse 35-ös méretű görkorcsolya!
64 mm-es kerekekkel, 85 A, gumi kerekek, 2 csatos, kivehető béléssel, lépésfunkciós!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 21:58
. X-Cuse görkorcsolya! (35-ös méret) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

DISNEY édes kislány felső 3 hó - Jelenlegi ára: 1 Ft


 
Szia!
Eladó ez a kislány felső.
Használt szép állapotú.
Angol ruha így mind mosást igényel.
Előfordulhat bolyhosság mosható kosz.
table table table td { vertical-align: top; }span. blacktext12 { visibility: visible ! important; background-image: url("http: //dl7. glitter-graphics. net/pub/700/700557tuql515yhg. gif"); background-repeat: no-repeat; background-position: center center; background-color: transparent; font-size: 0px; letter-spacing: -0. 5px; width: 435px; height: 75px; display: block ! important; }span. blacktext12 img { display: none; }
Nézd meg a többi aukciómat is rengeteg gyerekruha, fiú-lány és női-férfi minden méretben, folyamatos töltés alatt!
Mind 1 ft.
Ha megnyered az aukciót névvel címmel jelentkezz kérlek!!!
Köszönöm hogy benéztél!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 20:18
. DISNEY édes kislány felső 3 hó - Jelenlegi ára: 1 Ft

2011. június 25., szombat

francia ágy - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Francia ágy eladó jó állapotban van, ágynemű tartós.


Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-26 19:39
. francia ágy - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

4 portos USB elosztó - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

4 portos  USB elosztó
1 USB bemenet - 4 USB kimenet - gyors adatátvitel akár 480Mbps, teljesítmény 500mA/port
Kompatibilis USB 1. 1 és USB 2. 0
Windows: 7/Vista/XP/ME/2000/98SE/98 & Macintosh: MacOSX10. 2/ MacOS9. 1
Budapest 11. ker-ben személyesen átvehető



Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 18:11
. 4 portos USB elosztó - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Tibeti ezüst karkötő, valódi jade gyöngyök - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Tibeti ezüst karkötő valódi halvány világos zöld jade gyöngyökkel.
Igazán gyönyörű, könnyű, légies ékszer, bátran ajánlom minden korosztálynak.
Mérete:  18 cm bővíthetőség:  4 cm
Jade
A jadehez hozzárendelhető:
Csakra : szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra
Csillagjegy : Bika, Rák, Mérleg, Halak
Tulajdonsága:
zöldesfehér, zöld, szürke, sárgás, áttetsző, átlátszatlan
Gyógyhatása :
A jadeit erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav - bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.
A jadeit erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.
Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat.
Egyedi, kézi készítésű ékszerek egyenesen a készítőtől.
Minden ékszerhez tibeti ezüstöt, indiai üveggyöngyöket, ásványi gyöngyöket és féldrágaköveket használok. Minden termék egyedi, nem találkozol két egyformával. Tibeti Ezüst: A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik. Gyöngyök: Az ásványi gyöngyök, féldrágakövek jótékony mentális és élettani hatása javítja viselőjük közérzetét.



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 16:30
. Tibeti ezüst karkötő, valódi jade gyöngyök - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

A Legújabb 2011-es Modell GUESS Női Karóra! - Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Az aukció tárgya egy darab új, sosem használt, sérülés és karcmentes állapotú Guess karóra!
A karóra a legjobb elérhető anyagokból és a legmodernebb gyártási technológiákkal készült.
-Rozsdamentes nemesacél tok
-Különleges, karcálló óraüveg
-Megbízható kvarcszerkezet
-Kristálydekoráció az óra számlapján és az óratokon
-Minőségi bőrszíjjal
A karóra méretei: 42x42x12mm 22cm-es szíjjal
További termékeim megtalálhatóak a galériában (lent) és az alábbi linken: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=ItalianoDesign
Köszönöm, hogy benézett és sikeres licitálást kívánok! Kérem kérdéseivel nyugodt szívvel forduljon hozzám a Vatera üzenetküldő rendszerén keresztül!


Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Az aukció vége: 2011-06-26 15:18
. A Legújabb 2011-es Modell GUESS Női Karóra! - Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Sony Ericsson W880i mobil telefon - Jelenlegi ára: 4 890 Ft

Eladó egy Sony Ericsson W880i típusú mobil telefon. A telefon kissé kopott, néha kikapcsol, de ettől függetlenűl kifogástalan állapotú. Az akkumulátor mintha új lenne minden nap használva, egy hétig bírja!!!
A készülékhez adatkábel, és hálózati töltő is tartozik.
Színe: téglavörös & kobalt fekete.


Jelenlegi ára: 4 890 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 13:40
. Sony Ericsson W880i mobil telefon - Jelenlegi ára: 4 890 Ft

Női blúz - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Sima szabású rusztikus anyagu kánikula blúz. POSTÁT BEVÁLLALOM!!!!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-02 12:40
. Női blúz - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Sztrinkóné: Óvó-iskola, gyermekkert, óvoda - Jelenlegi ára: 2 110 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Óvó-iskola, gyermekkert, óvodaA könyv listaára: 2480 Ft. Leírás:
Leendő óvodapedagógusok figyelmébe ajánlja elsősorban kötetét a szerző, aki az óvoda intézményének a történetét foglalja össze a tradicionális eszme- és neveléstörténeti anyagot, társadalomtörténeti, pszichológiai, szociológiai, antropológiai és etnográfiai vonatkozásokkal kiegészítve, színesítve. Az első fejezetben az intézményesülés előtti kisgyermeknevelésről ír, röviden érintve az ókor, a középkor, a reneszánsz, a reformáció, a kora újkor, majd a felvilágosodás, a filantrópizmus és a neohumanizmus időszakát. Az az intézményesülés utáni korszak bemutatása során ír a 18. századi gyerekek helyzetéről, a kezdeti létesítményekről (külön kiemelve Robert Owen kísérletét), az óvodai mozgalom 19. századi elterjedéséről és az ezzel párhuzamosan létrejövő új pedagógiai irányzatokról (Waldorf- és Freinet-pedagógia, Kicsinyek Háza stb. ), illetve a közelmúlt kisgyemeknevelésének jellemzőiről. A kötet harmadik - befejező - részének témája a magyar óvodai nevelés története. A szöveget fekete-fehér képek egészítik ki. ISBN: 978-963-87800-5-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 110 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 01:41
. Sztrinkóné: Óvó-iskola, gyermekkert, óvoda - Jelenlegi ára: 2 110 Ft

Alkalmi szoknya, kedvező áron, M-es! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

M-es méretű, "Virginia",  tavaszi-nyári alkalmi szoknya.
Az alját flitterezett csipke díszíti.
Nagyon szép, kényelmes viselet, bélelt.
55% viscose, 40% polyester, 5% alasztén
derékbőség:  80 cm, hossza:  55 cm, csípőbőség: 94 cm
Budapesten személyes átvétel is lehetséges.
Vidékre csak átutalás után postázok.



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 23:38
. Alkalmi szoknya, kedvező áron, M-es! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

APOSTAGI BOLVÁRY JUDIT: SOHASEM KÉSŐ - Jelenlegi ára: 595 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! SOHASEM KÉSŐA termék használt, olvasott: eladó a képen látható állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 595 Ft

Az aukció vége: 2011-06-26 22:44
. APOSTAGI BOLVÁRY JUDIT: SOHASEM KÉSŐ - Jelenlegi ára: 595 Ft

Bruhács János: Nemzetközi jog 1. - Jelenlegi ára: 4 660 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nemzetközi jog 1. A könyv listaára: 5480 Ft. Leírás:
A nemzetközi jog a nemzeti jogoktól eltérő speciális jogrendszer. Alkalmazási területei a hagyományos értelmezéshez képest jelentős változáson mentek keresztül az utóbbi időszakban. Magyarország 2004. május 1-e óta az Európai Unió tagja, s ez aktuálissá tette a könyv új kiadását. A három kötetben megjelenő tankönyv ismertetett első kötete, az általános rész, a nemzetközi jog alapvető sajátosságainak bevezetés szintű bemutatásával kezdődik, a nemzetközi jog alapfogalmait foglalja össze. A kötetben megtalálható a nemzetközi szerződések joga, a nemzetközi jog általános szabályai, a nemzetközi felelősség kérdése, s a nemzetközi konfliktusok rendezésének jogi alapjai. A nemzetközi jog 2. kötete legutóbb 1999-ben, 3. kötete 2003-ban jelent meg a Dialog Campus tankönyvek sorozatában. (Budapest-Pécs, Dialóg Campus Kiadó). A tankönyv beszerzése a szakirányú felsőoktatás könyvtárai és jogi szakkönyvtárak számára javasolt. ISBN: 978-963-7296-82-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 660 Ft

Az aukció vége: 2011-06-26 21:37
. Bruhács János: Nemzetközi jog 1. - Jelenlegi ára: 4 660 Ft

My77 hosszú újjú női póló M - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Eladó eredeti Női hosszú újju My77 Póló- fekete-fehér-pettyes : )Kérésre szívesen mérek : ) csere nincsen- ez az 1db-van!!!!! !
Mielőtt Leütnéd kérlek kérdezz bármiről : D
Belső cimke szerint M-es de s-es re is jó mert enged az anyaga.....
Ha a képeken nem jól látható kérésre szívesen töltök fel másikat róla....
Köszi hogy nálam vásárolsz : )



Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-02 19:28
. My77 hosszú újjú női póló M - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

eladó egy vagány melegítő felső - Jelenlegi ára: 500 Ft


eladó egy vagány kis pasis pulóver sok szép mintával nekünk kedvenc volt kérésre mérek 128-134 es méret 2 méretig használtuk
A sablonomat készítette: adolf666



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-02 18:28
. eladó egy vagány melegítő felső - Jelenlegi ára: 500 Ft

Szupi Next 86/92 Soul of Africa 2: oroszlános póló - Jelenlegi ára: 1 895 Ft

 
Next
SOUL OF AFRICA
szuper vadállatos kollekciónk
2.
Oroszlános póló
86/92-es méret - 1-1, 5-2 év
A címkéje csak 86-ot ír, de szerintem nagyobb, így én 86/92-nek listáztam!
Használt, bőven jó állapotú.
Eredetileg egy vagyonba került ez a darab...
Az első képen kedvenc vadállatos nyári kolink darabjait láthatod egyben. A szent összetartó erő természetesen a nacika... (lásd 2. kép) a többi mind egy a hozzá passzoló felsőkből.
Sorban teszem fel őket egyenként.
Így mindig csak 1 dologra tudsz licitálni, amit a 3. képen látsz!!!
(Egyben nem akartam a teljes kolit - így egyszerűbb szerintem a válogatás, ha valamelyik esetleg megtetszik. )



Jelenlegi ára: 1 895 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 17:43
. Szupi Next 86/92 Soul of Africa 2: oroszlános póló - Jelenlegi ára: 1 895 Ft

Eminence V-Max 600 mélynyomó, 15" 2db eladó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó 2db Eminence V-Max 600, USA hangszóró, abszolút működöképes, jó állapotban
Jelenleg 2 Fane W szerű, alakú házikókány ládában sínylődnek (azt is viheted ajiba : -) )
Aki ismeri ezt a típust annak nem is írom tovább, aki meg nem az meg járjon utánna mit tudnak : -)
Az ár darab-ár de szeretném ha 1ütt vinnéd a 2őt!
Ha lehet, nem postáznám mert Q-R-vanehéz ám!!
Max. megkérdjük a Vaterafutrinkát..
További szép napot..


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 17:00
. Eminence V-Max 600 mélynyomó, 15" 2db eladó - Jelenlegi ára: 1 Ft

2011. június 24., péntek

Playstation = 3xRCA Audio/Video kábel 1.8m - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Playstation => 3xRCA Audio/Video kábel 1. 8m (TV, LCD-hez)
vadonat új, garival, NINCS minár
Személyes átvétel: Bp (I. ker Attila út, Nyugati, DunaPlaza, M3-as bevezető, Keleti) Fót, Felsőgöd, Sződliget az általam javasolt időpontban, amennyiben ez nem megfelelő akkor  postával előreutalással tudom küldeni +325Ft, utánvéttel +1150Ft (utánvéttel csak legalább
10 pozitív és 95% feletti értékeléssel rendelkező vásárlóknak tudok küldeni)



Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 16:18
. Playstation = 3xRCA Audio/Video kábel 1.8m - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Moletti Vásár:H&M selyem felső csipkés Akár 1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft


Légy trendi fillérekből: )
Szuper H&M selyem felső.
Nyakrész és a karöltő virágmintás csipkével díszítve.
Jó állapotú.
Több aukcióm fut!
Sok 1FT-os!!!
Nézz szét nálam: )
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 15:14
. Moletti Vásár:H&M selyem felső csipkés Akár 1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Őszi fiú ruhacsomag kabáttal! 98-104 / 3-4 év - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Vagány nyári ruhacsomag 3-4 éves kisfiúra.
Mind egy méret, cimkéjében Kisfiam ovis jele előfordulhat /autó/ ez kivágható.
Nem foltosak, nem szakadtak. Amelyiknek hibája van, jelzem.
-104-es pamuttal bélelt, fényvisszaverős, teljesen vízhatlan átmeneti kabát. Ovis kinti kabink volt. Hossz: 45 cm, ujj nyaktól 45 cm. Őszre-tavaszra oviba szuper!
-Szabadidő nadrág, hossz: 59 cm, dereka körben gumis
-104-es kord nacit narancs rávarrással, hossz 57 cm, dereka gumival állítható. Bejárós nacink volt.
-Palomino 104-es pamuttal bélelt naci, van rajta egy apró feslés, anyaghiba a jobb combján, ovis kintinek ajánlom, alja nincs lejárva, hossz 60 cm. Dereka gumival állítható.
-NEXT 104-es zöld pamut hosszú ujjú felső, hossz: 41 cm
-HEMA 98-104 motoros hosszú ujjú felső barna-narancs. Hossz39 cm.
Jó kis ovis csomi, ennyiért ne hagyd itt, nagyon megéri! Töltök még ilyen méretű ovis csomagot, kukk meg a másikat is! Ovis cipőket kintre, bentre, pizsit, pólócsomagokat, oviszsákot.



Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-24 14:13
. Őszi fiú ruhacsomag kabáttal! 98-104 / 3-4 év - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Fólia, Motorola L7, LCD átvezető szalagkábel - Jelenlegi ára: 2 180 Ft

Üzletünk szabadság miatt az alábbi időszakban ZÁRVA tart!
2011. június 30. - júlis 4.
2011. július 8. - július 11.
Ebben az időszakban a postai feladás és a személyes átvétel is szünetel.
KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Fólia, Motorola L7, LCD átvezető szalagkábel
Cikkszám: 24639
Gyártó: Utá ngyá rtott termé kFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A tartozékokat a megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
A 12 hó KapmegyerGSM garancia ideje alatt üzletünk vállalja a garanciális javítást! Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 390. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 990. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 990. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 500. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról. EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Motorola
SLVR L7
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig990. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 500. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM34372


Jelenlegi ára: 2 180 Ft

Az aukció vége: 2011-07-12 11:57
. Fólia, Motorola L7, LCD átvezető szalagkábel - Jelenlegi ára: 2 180 Ft

Puma ballerinacipő - Jelenlegi ára: 6 700 Ft

Eladó egy új Puma ballerinacipő. Fekete alapon csillogós lila díszitéssel. 35 1/2 méretü.


Jelenlegi ára: 6 700 Ft

Az aukció vége: 2011-07-02 11:04
. Puma ballerinacipő - Jelenlegi ára: 6 700 Ft

Kerékpár tartó autóra - Jelenlegi ára: 1 Ft


kerékpár tartó zár nélkül
57cm


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 10:33
. Kerékpár tartó autóra - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tamiya boomerang - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

ritka tamiya boomerang alváz a korához képest nagyon jó állapotban, kerékkel, kasztival ez utóbbi egyedire festett, meg van a szárny is de sajna törött, a kutyacsontok hiányoznak, elektronika nincs benne, a képek szerint


Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 07:44
. Tamiya boomerang - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

EZÜST-FEKETE GYÖNGY SZETT 2DB - Jelenlegi ára: 350 Ft

Ezüst -- és fekete gyöngy szett  2db-
os
karkötő és fülbevaló
külön is megvásárolható


Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2011-06-24 06:29
. EZÜST-FEKETE GYÖNGY SZETT 2DB - Jelenlegi ára: 350 Ft

A bonszaj - Jelenlegi ára: 2 440 Ft


A bonszaj
A könyv a bonszajok csodálatos világát mutatja be: hasznos tanácsokat kaphatunk a megfelelő ápolásról, megismerhetjük a legfontosabb eszközöket, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a miniatűr növényekből valódi élő szobrokat varázsoljunk.
A bonszajok évezredes történetének a keleti filozófia és a vallásos meditáció adja az alapját. Tehát, ha meg akarjuk határozni, hogy mi is a bonszaj, csak felületes magyarázatot adhatunk. A bonszaj tulajdonképpen "egy cserépben nevelt világegyetem" mivel a tál, a növény, a közeg tökéletes összhangban vannak. A tájat, ahonnan a növény származik, a bonszajon keresztül vihetjük az otthonunkba, és a növény ápolásával is küzdhetünk a mindennapos stressz ellen.
SZERZŐ: Tiziano Zanini
KIADÓ: Cser Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 72
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 440 Ft

Az aukció vége: 2011-07-12 03:25
. A bonszaj - Jelenlegi ára: 2 440 Ft

Nyári farmer caprinadrág 74-es - Jelenlegi ára: 500 Ft

Szép állapotban lévő csini farmer caprinadrág.
Kérdésedre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 00:24
. Nyári farmer caprinadrág 74-es - Jelenlegi ára: 500 Ft

Móricz Zsigmond: Novellák 2. - Jelenlegi ára: 5 330 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Novellák 2. A könyv listaára: 6500 Ft. Leírás:
A Hegyi Katalin értő szerkesztésében és szöveggondozásában megjelent Móricz Zsigmond novelláit tartalmazó, kétkötetes összeállítás alapjául a szerző életében utoljára kiadott életműsorozatának öt novelláskötete szolgált, az Atheneum Kiadó 1939-es kiadványai: a Hét krajcár, a Magyarok, a Szegény emberek, az Esőleső társaság és a Barbárok. Az Osiris klasszikusok című sorozat a teljességre törekszik, ezért - amint az a Jegyzetekből is kiderül - a kiadó ebben a két kötetben közreadja azokat az elbeszéléseket is, amelyeket 1945 után nem adtak ki, annak ellenére, hogy Móricz ezeket gyűjteményes kötetben megjelentette. Az első kötet írásai 1900 és 1914 között keletkeztek. E korai elbeszélések egyaránt kötődnek Jókai romanticizmusához és Mikszáth anekdotázó kedélyességéhez, de nélkülözik az első fantáziagazdagságát, és a második mélységét, humorát. Az irodalomtörténet a ma már érzelgősnek tetsző, Hét krajcárt (1908) tartja vízválasztónak, és talán túlságosan egyszerűsítve, ettől számítja Móricz önálló hangjának kialakulását. Novellái egyre inkább a rideg, magyar valóságot tárják fel, a parasztság és a hozzájuk hasonlóan gazdasági és érzelmi függésben levő kisurak életét ábrázolva egyre egyénibb stílusban, a magyar prózában addig szokatlan őszinteséggel. A szegényekkel, elnyomottakkal való azonosulás teszi olyan drámaian feszültté a Judith és Eszter, a Tragédia és a hozzájuk hasonló, nagy témákat boncolgató elbeszéléseket. A második kötet az 1915-1925 között írt elbeszéléseket gyűjti egybe. A háborús témájú írások közül Móricz jónéhányban katonaanekdotát dolgoz fel, sokszor riporteri eszközökkel, ám egyre inkább felhagy a felszínes megfigyelésekkel, mind őszintébben, megrázóbban mutatja be a háború iszonyatát (Szegény emberek), és a háborúba hajszoltak lövészárkokat betemető emberségét (Kis Samu Jóska). Átható művészi erővel ábrázolja a magyar falu nyomorát, az erkölcsi-szellemi elmaradottságot (Napszámosok A b irkaitató válú). Líraian szép elbeszélések egész sorában hirdeti a szerelem mindenhatóságát (Égi madár). Az elveszett háború és a bukott forradalmak után Móricz csak nehezen ocsúdott. Témáit ekkor a falusi szegények és a kisvárosi polgárok életéből merítette. A Jegyzetekkel valamint Név- és szómagyarázattal kiegészített kötet széles körű beszerzésre ajánlott. ISBN: 963-389-289-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 330 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 23:34
. Móricz Zsigmond: Novellák 2. - Jelenlegi ára: 5 330 Ft

Diesel férfi öv ÚJ - Jelenlegi ára: 1 300 Ft


Az öv méretei:
Hossza: 120cm
Csat méret: 8x4. 5cm
Színe: fekete
A csat mérete és az öv mérete külön értendő!
MINDEN TERMÉKEM VADONAT ÚJ!!!
UTÁNVÉT NINCS!!!
Személyes átvételre nincs lehetőség!
Jó licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2011-06-23 19:53
. Diesel férfi öv ÚJ - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Olvasmánynapló Fekete István Tüskevár - Jelenlegi ára: 535 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Olvasmánynapló Fekete István Tüskevár című regényéhezA könyv listaára: 565 Ft. Leírás:
Nemzeti Tankönyvkiadó
NT-80210
Általános iskola 4. osztály
OlvasmánynaplóISBN: 963-19-3883-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 535 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 18:26
. Olvasmánynapló Fekete István Tüskevár - Jelenlegi ára: 535 Ft

C&A Disney Rugi - Jelenlegi ára: 700 Ft

Gyönyörű Micimackós hímzéses rugi lányoknak és fiúknak is.
Térdbetétes és lábfején plusz hímzés.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 17:33
. C&A Disney Rugi - Jelenlegi ára: 700 Ft