2011. március 28., hétfő

Új Avon Smooth Mineral fekete szemceruza - Jelenlegi ára: 499 Ft

AVON
Vadonat új fekete szemceruza!
Sosem használt, csak a fotózás miatt vettem ki a dobozából!
A természetes ásványokat tartalmazó precíz szemceruza selymesen sima felvitelt nyújt.
Az ásványok forradalmat hoznak a sminkelésben. Ásványi sminktermékeinket természetes úton nyert összetevőkkel gazdagítottuk.
Az ásványi alapanyagokat tartalmazó sminkszerek számos előnnyel rendelkeznek. Természetesek, nem irritálják a bőrt, jótékony összetevőket tartalmaznak és gyönyörű sminket lehet velük készíteni. Eredetileg olyan nők számára gyártották őket, akik műtéten vagy bőrgyógyászati beavatkozáson estek át, de a hírességek igen megkedvelték őket és így elterjedtek az egész világon. Ez igazán nem meglepő, mert
nem tömítik el a pórusokat,
pattanásos bőrön is használhatóak,
nem irritálják a bőrt, nem allergizálnak,
védenek az UVA- és UVB-sugarak ellen,
nem tartalmaznak púdert, olajat, tartósítószereket és illatanyagokat,
nagyon hatékonyak,
természtesek és jót tesznek a bőrnek.
Szemceruza ásványokkal
Természtesen sima vonalak. A természetes ásványokat tartalmazó precíz szemceruzaselymesen sima fevitelt nyújt.
Katalógus ára 1250 Ft.!
Most kevesebb, mint féláron lehet a tiéd!
Élj a lehetőséggel!
Vásárlási feltételek: A termék kifizetésére maximum 2 hét áll rendelkezésre, így kérem, csak akkor licitáljon, ha ezt be tudja tartani !!!! Mihamarabb vegye fel velem a kapcsolatot az aukció megnyerését követően! A fizetési határidő lejárta után az árut újra aukcióra bocsátom, a vevőt pedig negatív értékelésben részesítem! Főleg, mert csak így (a negatív értékelés fejében) tudom visszaigényelni a nekem ki nem fizetett termék után a TeszVesznek fizetendő jutalékot! A termék megvásárolható postai úton, melynek menete: banki előreutalás számlaszámra, majd a pénz megérkezése után ajánlottan postázom a csomagot, valamint (kizárólag, ahol a termék adatlapján a szállítási módoknál fel van tüntetve! ), lehetőség nyílik személyes átvételre előreutalás után Bp. -en egy adott helyen és egy héten belüli időpontban! A postaköltség, a vevőt terheli, mely a termék adatlapján előre fel van tüntetve! Kérem, csak akkor licitáljon, ha biztos benne, hogy a terméket valóban akarja, minden információt tud róla ami érdekeli, és a vásárlási feltételeket be tudja tartani, valamint ha komolyan gondolja! Mert én komolyan gondolom!!! Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem még a licitálás előtt tegye azt fel!
Köszönöm érdeklődését és megértését, további eredményes nézelődést és licitálást kívánok!  


Jelenlegi ára: 499 Ft

Az aukció vége: 2011-04-10 00:01
. Új Avon Smooth Mineral fekete szemceruza - Jelenlegi ára: 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése