2011. április 27., szerda

Krystof, Doris: Amedeo Modigliani - Jelenlegi ára: 1 865 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Amedeo ModiglianiA könyv listaára: 2275 Ft. Leírás:
A szerző igyekszik tárgyilagos képet adni az olasz származású, korán elhunyt Amedeo Modigliani életéről és munkásságáról, akinek alakja köré megannyi legenda szövődött, és akinek művészete csak halála után nyerte el igazi rangját. Krystof általános képet ad a korról, szól a szobrászattal is foglalkozó, ám mégis elsősorban festőként ismert alkotó magánéletéről - amely döntően meghatározta művészetét - és életművéről. A rendkívül gazdag, színes képanyag - amelyben megtalálható a művész minden fontosabb képe, a nagy aktok éppúgy, mint a portrék, valamint a szobrok - segítségével nyomon követhető a rövid, ám termékeny életút. A kötet életrajzi adatokkal és fekete-fehér fotókkal zárul. - Művészetkedvelő olvasóknak széles körben ajánlható. ISBN: 3-8228-1752-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 865 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 18:25
. Krystof, Doris: Amedeo Modigliani - Jelenlegi ára: 1 865 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése