2011. november 27., vasárnap

Lengyel Márton - A turizmus általános elmélete - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Lengyel Márton - A turizmus általános elmélete - tökéletes állapotban!
F É L Á R O N
A turizmus viszonylag új jelenség az emberiség történetében. Igen különböző céllal turistáskodnak az emberek, és akik azt választják hivatásul, hogy ezeket a célokat kiszolgálják, sokrétű feladatot vállalnak magukra. A könyv jelentős mértékben támaszkodik a nemzetközi szakirodalomra, amiről a bőséges bibliográfiai hivatkozás tanúskodik.
A Turizmus Általános Elmélete egy új diszciplína első bemutatása Magyarországon és egyúttal az egyetemi szintű turizmusképzés nemzetközileg is új megközelítésének alapanyaga. A könyv hármas célt szolgál, mivel egyszerre szakkönyv, tankönyv és ismeretterjesztő mű. A mű összképet nyújt a turizmus változatos és összetett területéről mindazoknak, akik azt hivatásul választották, vagy akik egyszerűen csak érdeklődnek e tevékenységi szféra iránt, amely mindannyiunk életének szerves részét képezi. A szerző a könyv elméleti anyagát a nemzetközi turizmus-kutatás legújabb eredményeinek az ismeretében állította össze, felhasználási kritériumként a hazai gyakorlat nemzetközi színvonalra emelését tűzve ki célul.
A turizmus általános elméletének első része (amely 232 oldal) – a történeti és irodalmi áttekintést, majd a meghatározást követően – a tömegturizmus kialakulásával és legújabb fejlődési irányzataival, a turizmus rendszerével, az azt alkotó összetevők főbb jellemzőivel, valamint a rendszer működésének és jövőjének fontosabb kérdéseivel foglalkozik.
A második rész – alcíme: A turizmus irányítása, 295 oldal terjedelmű-, a turizmus irányításának kérdéseit tárgyalja, a turizmusrendszer vezérlési technikáit ismerteti.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-04 09:55
. Lengyel Márton - A turizmus általános elmélete - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése