2012. január 18., szerda

Aranyozott akkumulátor saru tápelosztóval SAL - Jelenlegi ára: 499 Ft

1 darab aranyozott, akkumulátor saru
1 darab pozitív
2 x 10mm2 kábelfogadás
SAL márka
Használt, kitűnő állapotú
Mielőtt licitálna, kérem olvassa el:
 
Csak akkor licitáljon, ha a megnyert termékre ténylegesen szüksége van. A vaterának eladási jutalékot kell fizetni, továbbá a "nem tudom jelenleg megoldani az elszállítást/kifizetést" stb. -vel nem vagyunk előrébb. (természetesen bárkinek közbe jöhet nem várt esemény, itt első sorban arra gondolok, aki leüti és már az első kapcsolatfelvételnél közli, hogy egyelőre nem tudja átvenni, messze van, nincs pénze, majd haver intézi valamikor, stb. ) Nem is beszélve, hogy adott esetben telnek-múlnak a hetek és ez idő alatt akár több variációban értékesíteni lehetett volna már másoknak a terméket. Felnőtt emberek vagyunk, el tudjuk dönteni mit szeretnénk és erre milyen lehetőségeink vannak.
A termék személyes átvételére CSAK abban az esetben van lehetőség, amennyiben a feltételekről meg tudunk egyezni. Tehát senki se várja el, hogy leütést követően azonnal helikopterbe ülve vigyem el neki a terméket. Továbbá NE én alkalmazkodjam adott esetben ~500-1000 Ft-os termék miatt. Fejér megyében lakom. Itt van lehetőség személyes átvételre.  Ezen kívül járok Budapesten időszakosan. HA az utamba esik, el tudom vinni, de semmilyen alkalmazkodást és plusz szállítást nem vállalok, CSAK plusz költség fejében. (Budapest nagy. Pl. ne várja el senki, hogy 6 kerületen keresztül ingyen vigyem el a terméket átautózva a városon, mert ő a 17be lakik, én meg a 22-be megyek épp. Vagy ne én hívjam és keresgessem saját költségen a vásárló haverjának a haverját, aki majd átveszi helyette. )
Tisztább megoldás a posta.
Akkor erről is pár szót:
Előre utalás után, amint beérkezett a pénz a postaköltséggel együtt, utána postára tudom adni a terméket megfelelő csomagolásban. ELŐTTE nem tudom. Én elhiszek mindent, meg megnézem a fénymásolt befizetési bizonylatot, de nem tudom ezeket elfogadni. Ha a számlámon megjelent az összeg, akkor tudom én is teljesíteni a rám eső kötelezettségeket. (Ez a boltban is így van, ha megmutatom a pénztárnál a "hozom a pénzt" cetlit, attól még nem adják oda a dobozos tejet. )
Utánvéttel csak 90% feletti pozitív vissza jelzésű felhasználónak tudok küldeni.
Amelyik terméket tudom postázni, ott fel van tüntetve a költsége. Ez a mindenkori postai díjszabás alapján történik, ha levélként megy a csomag, a posta díjához hozzá adódik a bélelt boríték, mert ez plusz költség, tehát ebből áll össze a kiírt postai szállítási díj.
Vegyük figyelembe, hogy dolgozó emberek vagyunk és adott esetben nem a postai egységgel szemben lakunk, tehát van egy átfutási idő. A terméket leütik. Utalnak. Megérkezik. Postára adás. Törekedem a mihamarabbi feladásra (a visszajelzéseim többségében olvasható, hogy gyors vagyok. ) de nem tudom 0 perc alatt azonnal feladni a terméket. A pénz beérkezésétől számítva 1-2 munkanap.
A terméklapon törekedtem arra, hogy minden lényegi információ kint legyen, megfelelő fényképekkel. Olvasd el figyelmesen, ha valami információ kell még, szívesen válaszolok, de pl. ha valami infó kint van, azt felesleges megkérdezni, mert ugyan azt fogom/tudom elmondani, amit már kiírtam.
A fent leírt dolgok valóságon alapulnak és megtörtént tényállások miatt voltam kénytelen kiírni! Emberek vagyunk, ezek véleményem szerint megérthető dolgok.
 
Köszönöm, hogy elolvastad, jó vásárlást kívánok.



Jelenlegi ára: 499 Ft

Az aukció vége: 2012-01-21 18:13
. Aranyozott akkumulátor saru tápelosztóval SAL - Jelenlegi ára: 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése